Uken som gikk #10

Hverdag, Personlig

Akkurat nå: Jeg har riktig nok ikke planer om å publisere dette innlegget riktig enda, men da det ble skrevet satt jeg klar for å reise på jobb, Jeg hadde hele 15 min til å slappe av før jeg måtte dra, så det gjelder å bruke de effektivt.

Uken opptur: Jeg føler meg bra. Jeg føler meg god. Jeg føler meg bra nok. Å akkurat den følelsen der, den er god!

Ukens begivenhet: Å sitte hjemme så og si hver dag! Det kan jeg på ingen måte kalle en begivenhet. Så med andre ord; har det riktig nok ikke skjedd store greiene denne uken her heller. Men når man omtrent jobber 14 dager i strekk før fri, så får man ikke regnet med noe annet.

Ukens nedtur: Nedtur og nedtur.. Jeg får jo til stadighet se folk i ett annet perspektiv da, så ingenting overrasker meg mere. Men jeg har fått ett par skikkelig bakover sveiser, samtidig som uken har gått sin gang.

Mat opplevelse: Haha.. Knekkebrød med makrell er jo ikke så ille da?

Denne ukens mål: Egentlig så forstår jeg ikke hvorfor jeg skal sette meg noen mål? For de blir jo som regel aldri fulgt eller oppnådd. Men denne uken håper jeg og finne ut hva fremtiden bringer. Jeg lurer sjeldent på noe, men samtidig er det veldig greit å vite hva man har i vente. Nysgjerrigheten lenge leve.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229