Uten strøm

Hverdag

God fredag flotte lesere!
Altså for et vær vi hadde i går. Det var sol, 30 grader, regn, torden og alt på en gang. Dette været var jo spådd og jeg trodde helt ærlig det skulle bli verre enn det var, men allikevel var det så ille at vi ble sittende uten strøm en times tid. Æsj. Jeg misliker sånt vær veldig! For jeg blir så vær syk. Kjente det den siste halvtimen på jobb at hode hadde ett enormt trykk, før det gikk over til mage smerter. Typisk meg og vær forandringer.
Så i går rett før vi skulle starte på middagen gikk selvfølgelig strømmen. Å der satt vi og var sinnsykt sultene. Strømmen var borte en times tid før den plutselig kom tilbake. Kjedelige greier med sånt vær. Men vi satt ute på verandaen med tent lys, kort spill og litt godt å drikke. Så føler vi gjorde det beste ut av situasjonen.Så det var min vær oppdatering fra i går. Jeg er ingen vær blogger, men grunnen til at oppdateringen ikke kom i går - er vær skyldt. Så derfor måtte jeg bare si hvor utrolig «herlig» sommervær vi hadde på denne kanten av landet.

I dag er det fredag. Å vi alle vet hva det betyr!? Siste vakten før helg. Denne uken har egentlig vært veldig lang, så skal bli godt når den er over. Ser veldig frem til helgen nå - også håper vi den blir som jeg vil. Nå skal jeg ordne meg litt før jeg kjører av gårde mot jobben. Også skrives vi plutselig en annen dag. God fredag videre 🙌🏽

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229