Ut og reise igjen

Reise

Da er offisielt neste tur i boks. Om en drøy uke reiser jeg til København. Å denne gangen er ikke planene om og ta fly. Nei, jeg skal kjøre bil. Hehe. Jeg har aldri vært noe spesielt glad i å kjøre bil, men jeg tror faktisk dette kan bli en ganske så bra tur. Jeg skal riktig nok ikke kjøre. Jeg liker og tro jeg skal få slippe og kjøre. Å kun sitte på under hele turen, men vi får se. Jeg kjører mer enn gjerne om jeg må. Det skal ikke på det liksom.

Men uansett. Jeg elsker København og jeg tror dette virkelig kan bli en god tur. Jeg ser iallfall veldig frem til og kunne reise bort igjen å bare bruke tid på det jeg vil og selvfølgelig meg selv. Som dere vet er jeg helt avhengig av og kunne reise bort. Så dette passer meg midt i blinken. Hva planene er for denne turen, det vet jeg sannelig ikke. Men vi får se. Jeg tar litt ting på sparket også satser vi på at det blir bra.


Fordelen med og kunne reise, er for min del å bo på hotell. Jeg elsker hotell livet. Det føles liksom så stort og fint ut. Om man bor på ett bra hotell da med andre ord. Hotellet jeg skal bo på i Danmark ser dere over her. Å det var noe med det som gjorde at jeg bare forelsket meg i det med en gang. Det virker så hjemme koselig og jeg tror virkelig jeg kommer til å trives her. Det ble til og med til at jeg ble der en dag kortere. Bare for at jeg skulle få akkurat dette hotellet.

Hotellet Carlton Guldsmeden og ligger 10 minutter fra sentrum. Så kan det egentlig bli bedre enn dette? Nå gjenstår det bare å se om frokosten står til målene. Gjør det den, så blir det nok en retur hit om ikke alt for lenge.


Men nå skal jeg ha reisefeber en snau uke. Også lover jeg selvfølgelig å ta dere med på denne Danmark turen også. Tror dere det kan bli bra? For det tror iallfall jeg at det blir. Dem sier jo tross alt at det er deilig og være Norsk i Danmark.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229