Under kniven igjen?

Personlig, Skjønnhet

I flere år har jeg gått og tenkte på at jeg burde gjøre noe med ansiktet mitt. Jeg har selvfølgelig snakket med en lege om det, men han anbefaler meg å ikke gjøre det.
Jeg har nemlig en klump over venstre øye mot nesen som plager meg litt. Noen dager tenker jeg ikke over det, mens andre dager hvor jeg ser den. Så plager den meg veldig. Så flere ganger har jeg tenkt på det, at jeg burde få den fjernet. Jeg vet om en klinikk som gjør sånne skjønnhets operasjoner, så det burde ikke være noe problem. Men allikevel så har legen skremt meg med at det kan bli styggere om jeg fjerner den. Så da er det store spørsmålet; burde jeg fjerne den og bli styggere. Eller skal jeg leve resten av livet med en klump i fjeset. Vansklig, men sant.

Jeg har fått veldig lite kommentarer på det gjennom tiden jeg har hatt den der, så det er heller ikke en av grunnene. Men problemet er da at den noen ganger kommer i veien for synet mitt. At den liksom dukker opp når jeg ser oppover. Eller at jeg selvfølgelig ser den da jeg sminker meg. Så den er jo liksom der om jeg vil eller ikke. På en måte kunne jeg selvfølgelig kaldt det for varemerke mitt, men hvor tiltrekkende er det liksom? ¨Hun bloggere med en klump i tryne, liksom¨. Nei, ikke veldig tiltrekkende.


Så jeg skal undersøke litt mer. Med behandling, tiden etterpå og hvordan det er under selve prosessen. Så får vi se hva det blir til. Har hatt den omtrent siden puberteten, så kanskje greit å snart få gjort noe med den. For den er ganske så synlig også føler jeg den vokser. Så da er det store spørsmålet, skal denne jenta legger seg under kniven eller ikke?

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229