Umotiverende

Fy fader for noen heite sommer dager vi har hatt den siste tiden nå. Det er helt sjukt at det er 30 varme grader her, i lille Norge i nord. Sjukt. Å leve når det er så varmt er nesten umenneskelig. Jeg svetter, er sliten og hode fungerer overhode ikke sånn som det burde gjøre. Føler det er 300 ting jeg burde gjort, men overhode ikke fått gjort siden det er så sinnsykt varmt.
Det som er det kjipeste nå når det er så varmt. Det er selvfølgelig at jeg må jobbe. Jeg går i sommer turnus og det betyr at jeg jobber så og si hver eneste dag. Så den sommer solen vi har. Den får jeg kun oppleve ved og jobbe. Veldig kjedelig da jeg heller vil sole meg, grille med venner og drikke øl. Men jeg har tatt ett valg med og jobbe hele sommeren. Så da får jeg bare holde ut.I dag er det mandag og jeg skal endelig til legen. Nå har jeg gått med hodeverk så innmari lenge og endelig skal jeg få komme til legen og kanskje finne ut hva det er.
Å gå sånn med vondt i hode går virkelig ut over livskvaliteten. Så jeg håper vi kan finne ut hva det er, så jeg slipper dette fremover.


Så ønsk meg lykke til. Jeg er skummelt rett for at jeg må ta blodprøve og sprøyter er noe jeg er sinnsykt redd 😫 Men om det hjelper meg, så skal jeg klare det. Alt for en frisk kropp!


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229