Uken som gikk #8


Akkurat nå - Dette innlegget er dessverre forhåndsskrevet. Så når dere leser dette er jeg nok på dag vakt enda. Jobben kaller som vanlig igjen...

Ukens opptur - Det må være at jeg har klart å komme meg på trening 2 av 5 dager, så det er jeg veldig fornøyd med. Endelig har jeg sett gleden i trening igjen, og for å ikke snakke om hvor støl jeg har vært.

Ukens begivenhet - Hmmm. Denne er veldig vanskelig siden det har vært en helt vanlig uke for min del. Men det må være kino kvelden. Jeg så en film jeg har gledet meg til lenge, og den sto til forventningen. Så var en veldig bra kveld for min del. Det samme var filmen.

Ukens nedtur - Jeg har kjent det flere dager at det har vært noe og det har det tydeligvis. Jeg klarer enda ikke helt å sette fingrene på hva det er eller kan være. Men humøret mitt synker drastisk..

Mat opplevelse - Taco!!! Jeg har ikke spist taco på gud vet hvor lenge. Så og endelig få en skikkelig taco middag igjen var virkelig etterlengtet og for ikke å snakke om hvor godt det smakte. Jeg elsker virkelig taco!!

Denne ukens mål - Få handlet inn det nødvendigste til Thailand turen, siden lønnen kommer. Kanskje komme meg en dag mere på trening også skal jeg selvfølgelig på Sverige tur med ei venninne. Så har noe som skjer denne uken, samt at jeg vil/ønsker å finne ut av hva som plager meg. Slitsomt å ha det sånn her...

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229