Uken som var #14


Akkurat nå: Nå er jeg ferdig pakket, spist frokost, ferdig sminken og snart klar for å hoppe i bilen på vei til Gardermoen.

Ukens opptur: Jeg fikk venninne tid. Å venninne tid er så utrolig viktig for meg, jeg trenger virkelig en person jeg kan snakke med og støtte meg til. Så at jeg får møte denne personen er utrolig viktig for meg. Du vet hvem du er. 💗

Ukens begivenhet: Altså? Jeg har jobbet, jobbet, jobbet, jobbet og jobbet. Så nok en gang har det ikke skjedd så utrolig mange begivenheter i mitt stusslige liv.

Ukens nedtur: Jeg måtte kjøre en kompis til Gardermoen, så han fikk reise til varmere strøk. Jeg unner han selvfølgelig turen, men kjipt at han måtte reise fra meg..

Mat opplevelse: Nok en gang: hvit pizza. Det er kanskje noe av det beste jeg noen gang har smakt, og jeg elsker hver mulighet jeg får til å lage det. Enkelt, og sinnsykt godt.

Denne ukens mål: JEG SKAL TIL THAILAND. Så for denne uken setter jeg 0 mål. Jeg tar uken som den kommer, og er klar for å nyte hvert eneste øyeblikk til det fulle.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229