Uken som gikk #9

Hverdag


Akkurat nå - I dag er det fri mandag og i dag skal jeg ferdig gjøre tatoveringen jeg har startet med på låret. Kan ikke si jeg gleder meg til nokså mange timer i tatoveringsstolen, men jeg gleder meg til den skal bli ferdig. Så når dere leser dette, er jeg ene og alene på vei til Trøgstad for å tatovere meg.

Ukens opptur - Ukens opptur må være at man får hver dag som går får vite hvem som er der og ikke. Man vet hvem man skal gå til om man har behov for å snakke og andre ting. Å det har vært en veldig fin opplevelse. Så jeg føler meg veldig bra med tanken på hva jeg opplever for hver dag som kommer.

Ukens nedtur - Den dagen hvor alt ble dritt. Det var en skikkelig nedtur for meg når jeg har hatt det så sinnsykt bra i lang tid, men allikevel så kom jeg meg gjennom det. Det finnes virkelig mennesker der ute som kan løfte meg opp og gi meg en klem når jeg trenger det. Så når jeg tenker tilbake på den dagen nå så tror jeg faktisk det var den verste dagen på lenge.

Ukens hendelse - Tirsdagen. Selv om jeg gruet meg til den dagen. Så må det ha vært ukens største og viktigste dag. Jeg håper det er en dag som endrer fremtiden for meg. Så nå er det bare å håpe en stund til fremover.

Denne ukens mål - Å komme gjennom uken. Etter å ha sett over denne uken vi har i vente, så kjenner jeg at jeg må virkelig ta meg sammen om jeg skal komme meg gjennom den. Jeg tror det blir en hektisk uke. Ikke fysisk, men psykisk. Gleder meg ikke. Men jeg vet jeg er sterk, å jeg skal klare dette.

Ukens person - Jim! Han presser meg i riktig retning, støtter meg og hører på alle mine utbrudd. Han er tålmodig og god. Vi har hatt noen kjipe hendelser begge to, men forhåpentligvis så kommer vi oss begge gjennom det med hode hevet. Du er god som gull.

Mat opplevelse - Søtpotet fries. NAM NAM NAM. Altså jeg er ingen kjempe fan av pommes frites, men søtpotet fries. Det er så sinnsykt godt. Jeg tror jeg kunne spist meg mett kun på det. Dem sier det ikke er sunnere enn potet, men sunt eller ikke. Det er sinnsykt godt, så jeg skal virkelig unne meg det.

Innkjøp - Mummikopper. Jeg har fått for meg at jeg skal starte å spare på mummikopper. Ikke fordi jeg er en så stor kaffe drikker, men fordi de er så sinnsykte søte. Også elsket jeg mummi da jeg var liten. Så nå er jeg stolt eier av hele to kopper, å jeg håper virkelig det blir flere i fremtiden.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229