Uken som gikk #8

Hverdag


Akkurat nå -
I dag er det Mandag og jeg starter uken med fri. Hele to dager med fri, kjenner jeg skal bli egentlig ganske deilig nå. Å jobbe totalt 24 timer på to dager er ganske slitsomt, så en hel dag med ingen spesielle planer. Det skal bli utrolig deilig.

Ukens opptur - At jeg føler meg utrolig bra disse dagene. Jeg har det veldig bra med meg selv og mine omgivelser. Jeg føler det ikke kommer en nedtur snart, men jeg tror jeg er på et veldig bra sted i livet akkurat nå.

Ukens nedtur - Falske mennesker, bråkete naboer og våte skogsveier. Grei oppsummering.

Ukens hendelse - Oi, det må være den gode nyheten jeg fikk tidligere i uken. Jeg vil ikke skrive hva det er riktig enda. Men forhåpentligvis er det et skritt i riktig retning.

Denne ukens mål - Komme tilbake på gymmen. Uken som gikk har jeg vært elendig på å trene, mens uken før det igjen var jeg skikkelig flink. Forstår ikke hvorfor jeg ikke finner en mellom ting. Det er liksom enten eller med meg. Så jeg må skjerpe meg.

Ukens person - Nok en gang Malene. Jeg møter henne så sjeldent, å når jeg først møter henne er det så utrolig koselig. Møtte henne på fredag for et par øl i solen. Det var sinnsykt koselig og jeg hadde det veldig koselig. Er alltid så godt å snakke med henne.

Mat opplevelse - Jegergryte og potetmos. Sikkert mange som synes dette er en kjempe kjedelig rett. Men jeg elsker den. Super god smak og hjemmelaget potetmos - har virkelig blitt en favoritt.

Innkjøp - Jeg har faktisk ikke brukt noe penger på meg selv. Jeg har kjøpt litt til leiligheten, men ikke til meg selv. Flink, men samtidig så ønsker jeg meg alltid noe nytt.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229