Uken som gikk #7

Hverdag


Akkurat nå -
I dag er det Mandag, og dette innlegget har jeg allerede skrevet på forhånd. Så når dere leser dette, så er jeg på jobb. Klar for en ny uke og nye muligheter.

Ukens opptur - Denne uken i seg selv har vært en veldig bra uke. Uken har vært bra, jeg har følt meg bra og jeg har fått et helt annet tankekjør. Så hele denne uken har vært en veldig stor opptur.

Ukens nedtur - At jeg trodde jeg hadde fri søndag, men så viste seg at jeg ikke hadde det. Så den eneste lille søndagen jeg trodde jeg hadde fri - så hadde jeg ikke det. Så i går måtte jeg møte opp på jobb og gjøre det jeg trenger best. Nemlig jobbe. En liten nedtur, men samtidig så hadde vi det veldig gøy på jobb.

Ukens hendelse - Det har ikke skjedd så mye spennende denne uken, selv om det har vært en veldig bra uke så har det ikke skjedd store greiene. Rolig uke, men veldig fin.

Denne ukens mål - Å beholde humøret. Feire ettårsdagen til meg og kjæresten og egentlig nyte uken. Jeg vil og håper det skal bli en bra uke. Å sånn det kjenner det nå, så blir dette en veldig bra uke.

Ukens person - Kollegaene mine på Vilberg helsetun. Selv om jeg er der veldig sjeldent, så føler jeg meg virkelig som en av gjengen. De inkluderer meg, lar jeg utvikle meg og alt er liksom så bra der nede når det kommer til det sosiale. Så jeg trives veldig godt der. Så de folkene har virkelig gjort uken knall for min del.

Mat opplevelse - Mat mat mat. Hva var godt denne uken? Matpakke kanskje? For det er nettopp det, det har gått veldig mye i denne uken. Vi Begge har jobbet veldig mye kveld, så da blir det dårlig med mat. Så en god matpakke, må være et godt svar her.

Innkjøp - Hmmm. Nå må jeg tenkte om jeg faktisk kjøpte meg noe spennende eller nytt sist uke. Jeg tror ikke det, men samtidig føler jeg at det er noe jeg har glemt. Men siden jeg ikke kommer på det akkurat nå, så var det sikkert ikke så viktig allikevel.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer