Uken som gikk #6

Hverdag


Akkurat nå -
I dag er det Mandag og det betyr at jeg skal fikse negler også har jeg nok en gang time hos Gynekolog. Dette er en time jeg selv har ønsket, så jeg kan komme tilbake til det senere. Innlegget er forhåndsskrevet, så jeg er veldig usikker på hva utfallet ble når jeg skriver dette.

Ukens opptur - Selv om det fysiske ikke har vært veldig bra, så har det psykiske vært veldig bra. Uken har vært bra og jeg har hatt det veldig fint. Uken har vært kort for min del, men uken i seg selv har vært ganske bra. En god uke - absolutt.

Ukens nedtur - Formen har vært litt på bånn med tanken på ryggen min har værket litt, så den har hemmet meg veldig.

Ukens hendelse - Vår lille jente kveld fredag kveld. Først tatovering etterfulgt av reker og vin, film og godt selskap. Jeg sloknet uforventet på sofaen, men jeg tror kvelden ble veldig bra.

Denne ukens mål - Ikke gå i kjelleren. I følge planen min har jeg en lang uke foran meg, så her gjelder det og ikke dette i kjelleren. Jeg skal bruke denne dagen på å forberede meg mentalt, men allikevel så er det ingen som ennå vet hvordan uken vil utvikle seg. Forhåpentligvis vil jeg komme ut av det med hode hevet.

NY! Ukens person - Kristin. Kjæresten til pappa. Hun er en person som alltid er der og stiller opp for meg uansett hva og hvem. Så hun er virkelig en klippe.

Mat opplevelse - Reker, loff og hvit vin. Det er alt for sjeldent man spiser det, og når man først spiser det. Så overspiser man fordi det er så sinnsykt godt. Så det var virkelig ukens måltid.

Innkjøp - Dette sinnsykt stilige Johaug trenings settet. Altså jeg elsker den duse rosafargen og hvor enkelt designet hennes er. Er bare helt frelst av Johaug klær for tiden, så jeg skulle virkelig ønske hun kunne se meg og sponse meg.- Linda Taylor

Liker

Kommentarer