Uken som gikk #6

Hverdag


Akkurat nå - Har jeg endelig dusjet og fått ordnet neglene mine. I kveld skal jeg på bygde fest her i Fenstad sammen med ei venninne, og noen fra familien hennes.

Ukens opptur - Det må være at min frykt for julen har drevet vekk. Jeg har hatt en knall jul, så nå liker jeg julen mere enn noen gang.

Ukens begivenhet - Selve juleaften. Vi stor koste oss alle sammen. Familien vår har utvidet seg noe, men for min del - så syntes jeg det bare er positivt.

Ukens nedtur - At jeg ble syk. Jeg klarte å bli små forkjølet rett for lille juleaften, og det sitter i enda. Formen er riktig nok levbar, men jeg kjenner at jeg er små preget enda.

Mat opplevelse - Haha. Selvfølgelig julemiddagen. Jeg elsker ribbe, og syntes det smaker skikkelig godt. Så nå har jeg endelig fått årets ribbe, så nå kan jeg leve på den helt frem til neste jul.

Denne ukens mål - Jeg skal bruke litt mere tid på venner. Julen er travel for oss alle, så har blitt lite venninne tid den siste tiden. Men nå er selve julen over, så nå kan man endelig ta seg tid til hverandre. Tror dette blir en bra uke, og ser veldig frem til nyttårs feiringen.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229