Uken som gikk #56

Hverdag


Akkurat nå - Er jeg nettopp ferdig med og stelle meg. Sov noe lenge i dag, da ting tok veldig tid i går så var ikke i seng før veldig sent. Godt å kunne sove litt, samtidig som det er litt kjedelig og bruke dagen på å sove.

Ukens opptur - Å være alene hjemme? Er det lov å si det? Jeg elsker selvfølgelig samboeren min og jeg har det utrolig bra sammen med han når han er hjemme, men noen ganger så er det veldig godt med litt alene tid. Samle tankene og ikke forholde seg til noen. Så selv om jeg har sittet hjemme alene, har jeg jo også kost meg. Sorry Jim ❤

Ukens begivenhet - Ingen. Når du blir nedprioritert for fest og morro, så har det ikke vært store begivenheter som har skjedd sist uke hos meg. Men så var det en liten begivenhet i seg selv at jeg fikk litt alene tid og fikk være sjef i mitt eget hjem.

Ukens nedtur - Hah. Hvor skal jeg egentlig begynne? Som dere skjønte på innlegget som er skrevet Lørdag kveld sist uke. Så har jeg ikke det så veldig bra med stedet jeg tilhører lenger. Jeg føler meg ekstremt utilpass og føler meg overhode ikke hjemme lenger. Mest fordi jeg selv føler jeg blir fryst ut av samfunnet jeg bor i å at jeg rett og slett ikke tilhører der lenger.

Mat opplevelse - Mat ja. Dette er definitivt den vanskelige posten. Jeg laget meg hvit pizza lørdag kveld og spist sushi på fredag kveld. Å det er jo to ting jeg syntes er veldig godt, så det må absolutt være de to. Om jeg skulle ha valgt. Så hadde jeg faktisk ikke klart det.

Ukens tanke - Jeg tenker at jeg ikke lenger har noen venner. Jeg tenker at jeg faktisk har blitt utstøtt fordi det kom en gutt i bilde og det var mer spennende. Jeg tenker jeg ikke hører her jeg bor lenger og ikke minst: så tenker jeg at jeg mistrives på jobben. Kort oppsummert: ingenting er bra.

Irritasjonsmoment - Oi. Uken som gikk irriterer jeg meg ikke over noe, men noen. Blir personer for pågående, høylytte og for mye. Da irriterer de meg og jeg orker omtrent ikke være i samme rom. Så sinnsykt irriterer at jeg må hanskes med slike personer store deler av dagene mine.

Innkjøp - Reise antrekket til Thailand. I år da vi skal ta direkte fly som tar ca 10 timer i strekk. Tenker jeg at jeg må reise i noe komfortabelt. Så det blir en grå joggedress og hvite luftige adidas sko. Mere komfortabelt enn det! Blir det ikke.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer