UKEN SOM GIKK #55

Hverdag

Akkurat nå - Akkurat nå er jeg stup trøtt etter en forferdelig natt. Jeg sov omtrent ikke noen ting og lå kun våken å ventet på at alarmen skulle ringe. Så at jeg er trøttere nå enn noen gang - det skal jeg love dere.

Ukens opptur - Sist uke var det nyttårs aften. Å jeg skulle selvfølgelig ønske jeg kunne si det var en opptur. Å det var det jo på mange måter, men når den ikke ble som jeg hadde håpet - så var den litt sår på mange måter.

Ukens begivenhet - Det skjedde ikke så mye sist uke. Fra å være en uke jeg hadde gledet meg til, til å bli en helt vanlig uke gikk veldig fort. Så ingen begivenheter sist uke heller.

Ukens nedtur - Dødsfall og sykehusinnleggelse. Ikke morsomt i det hele tatt. Det kom brått på flere av oss.

Mat opplevelse - Biff. Biff er noe jeg aldri blir lei og hver gang det lages så smaker det super godt. Jeg kan ikke lage det selv. Men å få det servert. Er overhode ikke feil. Kunne levd på biff.

Ukens tanke - Skal vi flytte eller bli boende her. Det er ett evig tema som går igjen hjemme. Jim vil selvfølgelig flytte tilbake til Trønderlag, å jeg har begynt og leke med den tanken jeg også. Ingenting er bestemt enda. Men vi må nok sette oss ned og snakke mere om det.

Irritasjonsmoment - Jeg har sagt det til dere før og sier det igjen. Det er en dunking som foregår i en av leilighetene over oss. Hva de driver med som har pågått siden august. Det forstår jeg ikke, men det er evig irriterende. Jeg er virkelig på nippet til og sende en klage. For det begynner å gå meg på nervene.

Innkjøp - Kjøpt meg nytt undertøy på tilbud. Som jeg er veldig fornøyd med, samtidig så har jeg gjort ett par innkjøp til Thailand turen. Så litt små shopping har foregått, men ikke for en stor sum.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer