UKEN SOM GIKK #54

Hverdag


Akkurat nå - Er Jeg en tur hos pappa & stemoren min. Har nettopp fått litt Indisk inspirert middag, og nå ser vi kun på tv. Rolig kveld med andre ord.

Ukens opptur - Oppturen sist uke må ha vært juleaften. Vi hadde det simpel veldig koselig og koste oss skikkelig. Jeg fikk veldig mye fint og har ingenting å klage på. Så juleaften ble skikkelig knall året som var. Tror kanskje jeg kan begynne å like julen igjen.

Ukens begivenhet - Uken som gikk var det ikke så veldig mange andre begivenheter enn juleaften. Resten av sist uke gikk å slappe av og egentlig nye romjuls tiden. Så var en vesentlig rolig jul for vår del.

Ukens nedtur - At jeg følte meg feit. Etter å ha inntatt en hel haug med julemat så følte jeg jule kiloene komme løpende. Så at jeg følte meg rund som ei julekule, det var virkelig på sin plass. Sportica neste.

Mat opplevelse - Mat ja. Sist uke var jeg så utrolig lei alt som var av mat. Så ingen mat falt i fristelsen uken som gikk. Veldig glad for at jule maten endelig er inntatt og at det er ett år til neste gang.

Ukens tanke - Tankene sist uke gikk veldig bra. Jeg nøyt denne julen til maks og følte meg veldig bra. Hode var på riktig plass og jeg nøyt tiden sammen med både familie og kjæresten. Så ingen spesielle tanker omkring denne julen.

Irritasjonsmoment - Glatta. Det er sinnsykt glatt og jeg er sinnsykt nervøs for å dette. Så jeg går som en blanding av en pingvin og gammel dame. Så nå gleder jeg meg virkelig til våren. Da snøen smelter og jeg endelig kan gå trygt igjen.

Innkjøp - Innkjøp ja! Oi. Jeg tror faktisk ikke jeg brukte noen penger på meg selv sist uke heller jeg. Ukene går så utrolig fort, så det er ikke alle ukene jeg rekker å kjøpe meg noe. Kjøpt meg litt denne uken, men sist uke - null kjøp til meg selv.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer