UKEN SOM GIKK #53

Hverdag


Akkurat nå -
Har jeg nettopp vært ute å kjørt en tur. Har vært i Vormsund og kjøpt meg ett speil som jeg fant på Tise. Trodde det var lengre enn det som viste seg. Men fikk det allikevel til å funke. Så det ble ett nytt speil på veggen i stuen. Fornøyd med det. Å ikke minst - jeg har handlet brukt.

Ukens opptur - All kjæresteiden jeg har fått. Har vært veldig deilig å endelig kunne bruke litt tid på hverandre igjen.

Ukens begivenhet - Juleaften. Selv om jeg ikke er kjempe begeistret for julen. Så endte den med å bli veldig hyggelig. Koste meg både med tidlig julefeiring sammen med familien til Jim og min egne familie. Så julen ble vellykket.

Ukens nedtur - Hmm. Veldig vanskelig spørsmål for uken som var. For uken var egentlig ganske bra. Jeg følte alt gikk veldig min vei og at ting gikk som planlagt. Så for sist uke; blir det overhode ingen nedtur.

Mat opplevelse - Oi. Nå har jeg spist meg på mett på jule mat at jeg egentlig ikke orker å spise eller tenke mere på mat. Men julemat smakte jo veldig godt de to dagene jeg spiste det. Så der må jeg absolutt si; julemat. Selv om jeg er litt lei mat akkurat nå.

Ukens tanke - Min mens er 24 dager forsen. Det er selvfølgelig veldig kjedelig, men jeg vet at jeg har en vane for å ha uregelmessig mens. Så jeg satser på at det kommer så fort som mulig, ellers så får jeg bare vente lenger.

Irritasjonsmoment - Min urene hud i fjeset. Jeg har fått en del hudormer som jeg bare må klemme ut. Jeg syntes det er kjempe morsomt å klemme, men allikevel så er det jo sinnsykt vondt og gjøre det på seg selv. Så dumme hudormer. Jeg vil så gjerne ikke ha dere i mitt fjes.

Innkjøp - Jeg har vell egentlig ikke kjøpt meg noen ting. Mye jeg ønsker meg, men har vell vært de siste julegavene som har stått i fokus.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer