UKEN SOM GIKK #53

Hverdag


AKKURAT NÅ - Nå er jeg snart for kvelds vakt og gleder meg ikke veldig til det. Er ganske sliten etter helgens jobb helg, men her er det bare å stå på. God mandag. 

UKENS OPPTUR - Oppturen denne uken er at jeg har følt meg veldig bra. Hatt det bra med meg selv og kost meg i livet mitt. Jeg har det bra!

UKENS BEGIVENHET - Jeg gjorde to ting sist uke. Væårt hjemme eller på jobb. Så ingen planer og ingenting spennende har skjedd. Livet.

UKENS NEDTUR - Tro det eller ei, men denne uken har jeg faktisk ikke hatt noen merkbare nedturer. Det er jo veldig utrolig og samtidig veldig godt. Men merk mine ord. Hvor lenge varer det?

MAT OPPLEVELSE - Mat ja. Den var litt vrien. Jeg kan ikke komme på at vi har spise noe merkbart godt her hjemme denne uken. Så sist ukes mat må bli: ris lunsj. Ikke kjempe sunt heller ikke mettende på noen som helst måte. Men det er veldig godt da!!!

UKENS TANKE - At mensen er snart to uker forsen og det plager meg veldig. Sleit med uregelmessig mens da jeg var yngre, men jeg satser på at den kommer snart. Men kjenner jeg den og meg selv rett. Kommer den når det minst passer. Typ: da jeg skal til Thailand.

IRRITASJONSMOMENT - Vi har en nabo over oss som banker, banker, banker og banker i veggen. Det tar liksom aldri stopp. Han har holdt på i snart 3 måneder og banker på samme flekken. Det begynner å bli rimelig irriterende, så det tar ikke lang tid før jeg sender inn en klage.

INNKJØP - Ingenting. Jeg har ikke brukt ei krone på meg selv. Godt, men samtidig så ønsker jeg meg veldig mye. Men sånn er det alltid.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer