UKEN SOM GIKK #51

Hverdag


AKKURAT NÅ -
I dag er det allerede tirsdag og jeg skrev dessverre dette innlegget i går kveld. Så når dere leser dette er jeg nok en gang på jobb. Jeg har nesten full jobb uke, så i dag er det kun ukens andre vakt. Ting går greit på jobb, så det er veldig bra.

UKENS OPPTUR - Sist uke føler jeg at jeg fikk så utrolig mye ut av uken. Jeg jobbet mye, men samtidig så føler jeg at jeg også fikk veldig mye hjemme tid. Noe som var veldig godt. Så det var en god uke for meg både på jobb og hjemme.

UKENS BEGIVENHET - Hmm. Middags selskapet på Lørdag. Maten var ypperlig, selskapet var hyggelig og kvelden endte bra. Så da får man vell ikke bedt om så veldig mye mer.

UKENS NEDTUR - Dyrlegen. Jeg måtte nok en gang til dyrlegen med Nemo. Men i motsetning til de andre gangene jeg har vært der. Så fikk vi gode nyheter. Så hell i uhell.

MAT OPPLEVELSE - Reinsdyr biffen på Lørdag. Jeg har bare ett ord: NAM!!!

UKENS TANKE - Julen. Jeg har de siste årene ikke vært noe jule person. Å som hvert år, så vet jeg faktisk ikke om jeg gleder meg eller gruer meg dette året heller. Jeg må gruble litt mer på det, men jeg er redd for at om jeg grubler så mye lenger nå. Så er det plutselig jul.

IRRITASJONSMOMENT - Hmm. Jeg skal prøve å pakke det såpass inn så at ingen føler seg berørt. Men folk som ikke sier unnskyld. De kan rakke ned og si akkurat hva det passer seg til andre, men at de sårer andre mennesker forstår dem ikke. Å iallfall ikke si unnskyld. Unnskyld blir ett fremmedord for mange å det er veldig dårlig gjort.

INNKJØP - Tror ikke jeg kjøpte meg noe sist uke. Til en forandring, men har kommet godt i gang med julegavene da.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer