Uken som gikk #50

Hverdag


Akkurat nå - Nå sitter jeg godt begravet i sofaen. Jeg har veldig smerter i ryggen, som nesten holder på å ta livet av meg. Så kjenner jeg ikke er helt i form akkurat i dag. Jeg er små irritert og egentlig burde jeg kun være alene..


Ukens opptur - Uken i seg selv har vært veldig bra. Jeg har vært noe sliten etter all jobbingen, men utenom det har jeg følt det har vært en normalt og fin uke for min del.

Ukens begivenhet - Begivenheter denne uken har dessverre ikke skjedd. Jeg ble bedt på julebord med jentene, men det var selvfølgelig en dag jeg måtte jobbe. Så der fikk jeg ikke deltatt. Kjempe kjedelig, men sånn er turnus livet. Man kan ikke være med på alt.

Ukens nedtur - At ryggen har vært vond. Jeg fikk en knekk i ryggen for en uke siden, så har hatt litt små smerter i ryggen. Jeg kjenner også at jeg spenner meg veldig til tider, så jeg har nesten skuldrene under øra. Så jeg er nok veldig anspent til tider.

Mat opplevelse - Sist uke spiste vi vel ikke noe kjempe spesiell mat. Vi er veldig glad i biff da. Så det ble en kjempe god biffmiddag med rødvin ved siden av. Så det må være den dagen som vi spiste best middag.

Ukens tanke - Jobben har tatt veldig mye fokus av tankene mine den siste tiden. Skjer mye på jobb, så når jeg først er ferdig på jobb og skal fokusere på andre ting. Så prøver jeg egentlig bare tømme hode for tanker.

Irritasjonsmoment - Naboklage. Ikke i den forstand at vi har bråket eller hatt noe uoppgjort med naboen. Men her om kvelden ringte det plutselig på døren. Det var da vår nabo som klaget over parkeringen min i parkeringshuset. Jeg så ikke helt poenget med det siden det aldri hadde skjedd før. Men det er er greit. Jeg flytta bilen min, så den lille rotta av en bil han har som han aldri bruker. Fikk enda større plass. Unødvendig bruk av energi - spør du meg.

Innkjøp - Siden det er rett før jul og 2 av mine nærmeste har bursdag om ikke lenge. Prøver jeg å heller bruke penger på slike ting istedenfor meg selv. Men jeg kjøpte meg ett par Kari Traa sokker som jeg er ekstremt fornøyd med. Tror jeg har brukt dem i 2 dager nå. Bare fordi følelsen av nye sokker er ubeskrivelig.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer