Uken som gikk #5

Hverdag


Akkurat nå - Fysisk så er jeg på jobb, men psykisk er jeg egentlig veldig bekymret og lei. I helgen har Nemo begynt å tisse på seg. Så det er noe som ikke stemmer. Så jeg ser på klokken og venter på å få dra til dyrlegen - nok en gang.

Ukens opptur - Uken har generelt vært veldig kort. Plutselig gikk den over. Men oppturen må ha vært fri helgen. Det var så sinnsykt deilig med fri helg at dere ikke aner. Liker å jobbe, men liker fri helger også.

Ukens nedtur - Med tanken på alt jeg har i hode akkurat nå, så er jeg usikker på om det var noen spesielle nedturer sist uke. Denne uken her startet verre, så er kun det hode mitt fokuserer på nå.

Ukens høydepunkt - Jente lunsjen. På lørdag var jeg jo i Oslo hos ei venninne, å det var veldig koselig. Ikke bare å få møte Malene igjen, men også komme seg litt ut. Jeg er veldig glad energien holdt til det.

Ukens avgjørelse - Ta vare på de nærmeste. Det er viktig å ta vare på de man har. Det er noe jeg har følt veldig på den siste tiden, men allikevel så må man gjøre noen tiltak også. Det er min avgjørelse den siste uken.

Ukens cravings - Hals pastiller. Altså jeg kan virkelig ikke ha det i veska. Har jeg det. Spiser jeg det opp på et blunk. Tidligere i uka spiste jeg en hel pakke, så jeg fikk vondt i magen. Man lærer aldri!

Ukens irritasjonsmoment - Folk som ikke kan kjøre bil, ikke bruker blink lys og ikke tar hensyn til andre i trafikken. De Irriterer meg og jeg skulle ønske de ikke fikk førekort. Man er sjeldent alene ute i trafikken, så da er det en fordel å ta hensyn til andre mennesker og.

Innkjøp - Orker ikke kommentere den en gang. Brukt alt for mye penger på hund og bil i januar, så meg selv. Jeg er nedprioritert på det laveste.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer