Uken som gikk #5

Hverdag


Akkurat nå -
Akkurat nå ligger jeg på sofaen og ser på sist ukes episode av ¨gift ved første blikk¨. Jim hater alle de søppel programmene mine, så jeg synes det er mest behagelig å se på det når jeg er alene. Så sofa tid, søppel tv og ett pledd. Da koser jeg meg.

Ukens opptur - Denne uken har det ikke vært noen spesiell opptur. Jeg har kun overlevd uken, og det er det viktigste akkurat nå. Uken var ikke sånn kjempe morsom. Det ble mye tårer og frustrasjon, men allikevel kom jeg meg helskinnet gjennom den.

Ukens nedtur - At ting med jobben gikk så langt at jeg måtte sykemelde meg. Jeg hater å være den personen som sykemelder seg, for det er overhode ikke den personen jeg er. Men denne gangen var det nødvendig.

Ukens hendelse - Jeg har ikke hatt noen ekstrem positiv hendelse. Uken som var har egentlig vært litt dritt. Så bedre lykke denne uken.

Denne ukens mål - Holde hode oppe. Jeg vet jeg synker veldig fort i kjelleren. Å det er slitsomt både for meg og andre, men denne uken skal jeg prøve å holde hode hevet og gjennomføre uken.

NY! Ukens person - Malene! Hun er en trofast, god, ærlig og jordnær venninne. Vårt vennskap startet med hat, men utviklet seg til et godt og trygt vennskap. Vi møtes kanskje ikke ofte, men jeg vet jeg alltid har henne der. Å det er så godt og vite.

Mat opplevelse - Mat ja! Hmm. Har vel ikke spist noe ¨WOW¨ mat denne uken som var. Men jeg har kost meg. Å siden jeg har hatt uken min, så har jeg jo kost meg med både is og sjokolade. Så mat opplevelsen denne uken må ha vært isen jeg spiste fra Henning Olsen.

Innkjøp - Planen var å ikke kjøpe så veldig mye. Iallfall ikke til meg selv, men sånn ble det iallfall ikke. Jeg fikk selvfølgelig øye på en ny Johaug jakke og måtte bare ha den! Så den er klikket hjem, så nå gleder jeg meg bare til å få den.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer