UKEN SOM GIKK #49

Hverdag


Akkurat nå -
Bedre sent enn aldri, men når dere leser dette er jeg på kvelds vakt. Det er ny arbeids uke. Å jeg trodde virkelig den skulle starte bedre enn den gjorde. Men uansett i morgen er det en ny dag - med nye muligheter.

Ukens opptur - Sist uke i seg selv var en veldig bra uke. Jeg følte meg bra, koste meg i hverdagen og hadde det veldig bra med meg selv. Jeg begynte også å trene igjen. Noe som var veldig behagelig.

Ukens begivenhet - Selv om uken var veldig bra. Skjedde det svært lite. Det var en vanlig uke, hvor jeg ikke gjorde så mye ut av uken.

Ukens nedtur - Søvn. Siden jeg jobbet natt noen dager sist uke. Så ble søvn ett oppskrytt tema. Jeg føler jeg sov døgnet rundt og enda følte meg trøtt.

Mat opplevelse - Hmmm. Hjemme prøver vi spise veldig variert, men godt. Men uken som gikk var helt ok på mat veien. Ingenting som hadde noe «WOW» effekt hos meg.

Ukens tanke - Å vite at det er en person der ute som ikke liker meg, men jeg må forholde meg til er veldig vanskelig. Jeg føler meg veldig mellom barken og veden, men allikevel må jeg lære meg å leve med det. Liker ikke den personen meg som menneske, så får det bare være helt greit. Jeg vet jeg har gode verdier og at jeg er ett bra menneske. Mer får jeg ikke gjort.

Irritasjonsmoment - Uken som var har jeg dessverre ikke irritert meg over så mye. Jeg engasjerer meg svært litt i samfunnet og fokuserer mest på meg selv. Så om jeg ikke husker feil - så har jeg ikke irritert meg stort.

Innkjøp - Siden jeg har måtte bruke flere tusen hos dyrlegen. Har innkjøpene til meg selv blitt minimale. Så dessverre ingen gode kjøp denne uken heller.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229