Uken som gikk #47

Hverdag


Akkurat nå - Nå sitter jeg klar og blir snart plukket opp av mamma. Vi skal ut og spise bursdagsmiddag sammen med bestefar som fylte år på Lørdag. Det blir koselig og jeg håper selvfølgelig han setter pris på det.


Ukens opptur - Oppturen denne uken som har vært må være at jeg har følt meg så utrolig bra som person. Jeg føler liksom jeg flyter veldig godt med hverdagene og at ting liksom går veldig min vei.

Ukens begivenhet - Hockeykampen jeg var på sammen med ei venninne. Virkelig kjempe artig og en kveld litt utenom det vanlige. Håper det blir en slik kveld igjen snart.

Ukens nedtur - At hårfarge har rast opp i pris. Jeg har tidenes ettervekst og bare verker etter å få farget den. Men som den gjerrige personen jeg er. Så leter jeg hardt etter hårfarge som er på tilbud. Noe som ikke skal skje da jeg trenger det.

Mat opplevelse - Nok en gang: hvit pizza. Det er absolutt alltid noe som smaker og jeg blir aldri lei. Så etter 12 timer på jobb på lørdag, var det veldig behagelig å komme hjem til en fyr som hadde laget det til oss. NAM.

Irritasjonsmoment - Folk som overhode ikke skjønner hva jeg sier. Du flytter til norge, skaffer deg jobb i det norsk samfunn, men ikke vet hva skyllemiddel er. Da kjenner jeg absolutt at jeg blir frustrert og irritert. Så det er noe jeg virkelig har fått kjenne på i løpet av denne uken.

Innkjøp - Denne uken har jeg ikke handlet noen ting. Jeg prøver å spare litt på kronene mine da jeg både ønsker meg Thailand tur på nyåret og selvfølgelig ny bil.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229