Uken som gikk #46

Hverdag


Akkurat nå -
Når dere leser dette er jeg allerede på jobb. Innlegget ble skrevet i går kveld før jeg la meg. Så håper dere får en fin Mandag videre.

Ukens opptur - Uken har generelt vært veldig bra. Feiret jul med familien, vært mye hjemme med kjæresten og fått kommet i gang med treningen igjen. Så jeg klarer ikke plukke ut en ting som har vært bedre enn andre.

Ukens nedtur - Bloggingen min. Den startet veldig bra tidligere i uken, men så forfalt den veldig. Jeg mistet liksom litt motet om hva jeg skulle skrive om. Jeg beklager på det sterkeste, men jeg er nok litt vinglete om dagen.

Ukens høydepunkt - Jeg må si julen. Selv om jeg har jobbet store deler og vært mye sliten. Så har julen vært veldig bra. Både det rundt den og selve feiringen. Det har vært en rolig og fin jul for vår del.

Ukens avgjørelse - At det er godt og trene. Jeg fikk trent to dager sist uke i tillegg til julen og alt det der. Å det har vært veldig godt. Så jeg skal prøve å holde det gåen. For ikke bare er det godt for kroppen, men også får psyken.

Ukens cravings - Pinnekjøtt. Jeg har snakket om det i omtrent 2 uker nå. Å jeg aner ikke hvorfor jeg akutt fikk lyst på pinnekjøtt. Men det fikk jeg plutselig og i går kveld etter jobb. Fikk jeg det endelig servert. Spesiell nattmat, men godt var det!

Ukens irritasjonsmoment - Voksene damer som tror de er 17 år igjen Voksene damer som reiser på fest hver eneste helg og tar den helt ut, oppfører seg som om de er ungdom og har null hemninger. Altså jeg blir flau på dems vegne. Å da tenker jeg; om jeg blir så flau, hva blir da pårørende?! Hadde det vært mine nærmeste, hadde jeg gravd meg ned for lenge siden.

Innkjøp - Hmm. Fysisk har jeg ikke kjøpt meg noe. Men jeg bestilte meg ny sjampo og balsam på nettet i overgår. Settet er fra Hempz, så er veldig spent på hvordan hår produktene dens er. Aldri prøvd noe til hår, så blir spennende!

- Linda Taylor


Liker

Kommentarer