Uken som gikk #46

Hverdag


Akkurat nå - Sitter jeg med beina på bordet, vasket 2 maskiner med klær, brettet en haug med klær og er snart klar for å reise på ukens første kveldsvakt.

Ukens opptur - Sist uke var en rolig uke, men jeg var på en avsluttning med jobben. Å møtes utenfor jobb er egentlig ganske koselig. Vi er en god gjeng og vi snakker sjeldent om jobb når vi møtes utenom jobb. Så på Lørdagen koste jeg meg veldig sammen med verdens beste kolleger.

Ukens begivenhet - Må blir det samme som som den over her. Er liksom det eneste jeg gjorde sist uke. Å kvelden var veldig koselig.

Ukens nedtur - Å stå opp tidlig. Stå opp tidlig er jeg overhode ikke noe fan av, men samtidig kunne jeg aldri tenke meg å bare jobbe kveld heller. Men å måtte stå opp før 6 er virkelig en nedtur..

Mat opplevelse - Jeg har faktisk egentlig aldri vært noe spesielt glad i koteletter, men i det siste har jeg begynt å like det litt mere. Enten så er det noe med hvordan Jim tilbereder dem - eller så er det bare koteletter som har vokst på meg. Godt var det uansett.

Ukens tanke - Hmm. Denne er egentlig ganske vrien. For jeg er generelt en stor tenker. Men denne uken har jeg tenkt mye på: hva som skjer i fremtiden og hvordan livet mitt utvikler seg. Det er selvfølgelig ting jeg håper på, også er det selvfølgelig ting jeg er redd for. Men det vil jeg faktisk ikke gå mer inn på nå.

Irritasjonsmoment - Hvor dyrt det egentlig er å gå til dyrlegen. Nemo måtte rense tennene sine. Å det er ikke bare bare. Det er sinnsykt dyrt for min del, men samtidig en nødvendig ting å gjøre. Så kjære dyrleger: skru ned prisene deres.

Innkjøp - Jakken min ❤

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229