Uken som gikk #45

Hverdag

Akkurat nå - Det er mandag, det er lille juleaften og det er selvfølgelig arbeids uke. Starter uken og tilbringer lille julaften på jobb. Er ikke så mye mer å si om det akkurat nå.

Ukens opptur - Turen opp til Trønderlag. 8 timer i bil en vei er lenge, men det er selvfølgelig koselig når vi kommer frem. Så en liten juleferie ble det, å vi gjorde absolutt det beste ut av det.

Ukens nedtur - Hmm. Ikke akkurat en nedtur, men noe jeg ser på som spesielt. Det er noen som bruker bilen min som et stable objekt i felles garasjen. Dette syntes jeg er spesielt og om det skulle bli et merke på bilen min. Kommer det til å bli en rimelig nedtur ja.

Ukens høydepunkt - Lang helgen. Det er ikke ofte jeg har lang fri helg. Å det er heller ikke så ofte vi har en hel helg fri sammen. Denne helgen hadde vi det og selv om det er noe utenom det vanlige, så har det vært veldig hyggelig.

Ukens avgjørelse - At jeg faktisk må kjøpe meg hårfarge og få farget håret mitt så fort som mulig. Det er lenge siden jeg har latt meg selv forfalle så mye som det jeg har gjort nå. Så i morgen skal det handles inn også må jeg få gjort det i løpet av uken.

Ukens cravings - Hmmm. Er ingenting jeg har hatt mer lyst på en annet. Mat er godt, det er jul og man skal nyte mat litt ekstra på denne tiden. Så ingenting er bedre enn noe annet.

Ukens irritasjonsmoment - Møkkete bil. Hvit bil ser veldig bra ut - når den er ren. Men på denne tiden av året og en god stund fremover. Så kommer den overhode ikke til å være hvit. Det er kjempe irriterende og egentlig ganske frustrerende. For den blir så møkkete at det faktisk er litt flaut.

Innkjøp - Julegaver? Telles det. For jeg har neppe kjøpt noe til meg selv. Det er heller ingenting jeg ønsker meg, så blitt ekstremt dårlig med shopping den siste tiden.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer