Uken som gikk #45

Hverdag


Akkurat nå - Sitter jeg og ser på Jakten på kjærligheten. Skal snart på kvelds vakt, så da har plutselig denne dagen her også gått.

Ukens opptur - Hele sist uke hadde jeg en veldig bra uke. Jeg føler meg bra, dagene mine har vært bra og jeg føler at generelt hele uken var en opptur.

Ukens begivenhet - Middags selskapet på Lørdag. Selv om det kom som ett lite sjokk at vi skulle ha middags gjester, så var det veldig koselig. Så absolutt en hyggelig begivenhet.

Ukens nedtur - At jeg har vært mye alene hjemme. Jeg vet Jim elsker å være alene hjemme, fordi han har hobbyen sin. Men jeg syntes det har vært utrolig kjedelig. Jeg elsker å være to, så da blir det fort veldig kjedelig når jeg må sitte alene hjemme.

Mat opplevelse - Biff middagen min kjære laget til oss på Lørdag. Jeg er utrolig glad i biff, men jeg kan ikke steke det selv. Å han er en skikkelig flink biff steker, så hver gang han lager biff. Så smaker det utrolig godt.

Ukens tanke - Jim sier ofte at jeg ikke stoler på han. Men så tenker jeg: det er ikke han jeg ikke stoler på. Det er andre. Jeg har hørt noe om ei han jobber med som flørter og henger mye på andre gutter, å jeg vil jo ikke at det skal være han hun henger på. Så det tenker jeg absolutt mye over. Derfor kan det nok virke som det er han jeg ikke stoler på, men jeg liker å tro at han har sagt ifra til henne at han faktisk er opptatt.

Irritasjonsmoment - Det som irriterer meg denne uken som sist uke. Er fortsatt de naboene som begynner å snekre ved 6-7 tiden. Jeg skal lese gjennom reglene for borettslaget, også vurderer jeg å sende en klage. Det er overhode ikke greit å starte den snekringa så tidlig for min del. Jeg jobber til alle døgnets tider. Så når jeg først kan sove - er det en verdifull tid.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229