Uken som gikk #44

Hverdag


Akkurat nå -
Mandag morgen og jeg har sovet lenge. Det har vært sinnsykt deilig og nå venter jeg bare på litt frokost. Jeg er sinnsykt sulten, så det skal bli rimelig godt med litt god og varm frokost.

Ukens opptur - Denne uken har vært veldig bra. Selv om jeg har jobbe 5 dager i strekk, så har uken vært en bra uke. Det skjer veldig mye i livet mitt om dagen, så jeg gleder meg til å dele dette med dere. Men selv om det ikke har vært noe spesiell opptur denne uken, så har hele uken vært bra. Jeg nyter hverdagen.

Ukens nedtur - At det er glatt. Jeg er som en gammel dame når jeg går på isen. Å denne uken har det vært skikkelig glatt. Det har vært kun is ute, så å gå tur med Nemo på kvelden er helt forferdelig. Vi kan bare skli bortover fortauet. Uff nei. Gi meg vår og sommer igjen. Denne vinteren er alt for lang.

Ukens høydepunkt - Oi. Det har ikke vært en ting som har vært skikkelig overveldede denne uken egentlig. Uken har vært bra og egentlig ganske normal. Så ingenting som skiller seg ut som et høydepunkt nå heller.

Ukens avgjørelse - At jeg er et sterkt og selvstendig menneske. Å at jeg er evig takknemlig for at jeg har kvittet meg med dårlige mennesker jeg har hatt i livet. Så avgjørelsen min sist uke er at jeg er mer ærlig og selvstendig enn mange andre mennesker i verden. Så jeg er et godt menneske uansett hva andre sier.

Ukens cravings - Mat. All mat er generelt godt, men en ting jeg syntes har vært veldig godt denne uken er koteletter. Før mislikte jeg koteletter over alt, men nå syntes jeg faktisk det er veldig godt. Hvis man får det riktige tilbehøret. Da er det virkelig nam nam.

Ukens irritasjonsmoment - At han som bor over oss starter med opppussing klokken 08:30 på en søndag. Det er greit at han har fri og ikke har så mye og gjøre på morgenen. Men noen som er litt yngre jobbet gjerne helg og da jobber man sent. Å vil gjerne sove litt lenger enn til klokken 09:00 på en søndag. Så det er et skikkelig irritasjonsmoment for meg. Men det er ikke alle som er like flinke til å respektere andre.

Innkjøp - Jeg har hatt Nemo hos dyrlegen, handlet litt julegaver og vasket bilen. Jeg har vel omtrent brukt 0 kroner på meg selv denne uken her. Så det blir dårlig med innkjøp til meg, men uansett så får jeg jo brukt penger på en eller annen måte. Nå i desember blir det jo julegaver for alle penga.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer