Uken som gikk #43

Hverdag


Akkurat nå - Selv om jeg har hatt fri i dag, så har det virkelig gått i ett. Jeg har vært og tatt blodprøve, kjøpte kake til kjæresten min, vasket leiligheten og pyntet til jul. Nå er jeg nesten ferdig, det eneste som mangler er gangen. Men den tenkte jeg å ta i morgen. Så nå har vi ukes handlet og jeg kan endelig sette meg ned litt.

Ukens opptur - Turen til Vilnius. Selv om det var en litt kjedelig by, så var turen veldig koselig. Vi hadde en skikkelig kjæreste tur og vi koste oss så godt vi kunne. Turen var en 10/10.

Ukens nedtur - Å komme hjem til 10 cm snø og kun ha på seg adidas joggesko. Det er kaldt og tærene mine holdt på å fryse til is. Jeg er ingen vinter person, men det trenger ikke være SÅ kaldt.

Ukens høydepunkt - Da intervjuet mitt endelig kom ut i avisen. Det ble bedre enn jeg hadde trodd. Å jeg fikk så utrolig mye større respons av både ukjente og kjente. Så jeg er evig glad for at jeg gjorde det.

Ukens avgjørelse - Ta en dag om gangen. Å holde hode høyt. Jeg har hatt en veldig bra ut og jeg føler meg bedre enn noen gang.

Ukens cravings - All mat er godt. Jeg er kjempesulten stort sett hele tiden og jeg bare elsker all mat som er godt. Jeg har blitt en skikkelig mat-mons.

Ukens irritasjonsmoment - At Frustrerte fruer blir fjernet fra Viaplay. Det er sinnsykt irriterende og jeg skjønner ikke hvorfor dem MÅ fjerne serien. Det irriterer meg og jeg hadde satt veldig stor pris på om de kunne ha ventet til vi var ferdig med serien.

Innkjøp - Hmm. Jeg har egentlig ikke kjøpt meg noe spesielt denne uken. Det gikk en del penger på turen, så da var det liksom til felles kos. Egentlig helt greit. For jeg har det jeg trenger.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer