Uken som gikk #42

Hverdag

Akkurat nå - Jeg har nettopp vært og trent i ca 40 min og fått i meg en omelett frokost. Så nå skal jeg slappe av litt med serie før jeg gjør meg klar til jobb i kveld.

Ukens opptur - Uken som gikk har det ikke vært noen «oppturer». Uken har vært vanskelig og jeg føler det er ingenting jeg kan sette fingeren på som «opptur», men som sagt; så kan det bare gå oppover herifra.

Ukens nedtur - At formen har vært som den har vært. Jeg har vært lat, uggen og egentlig gitt faen i alt av sosiale medier. Men det får bare gått oppover og det håper jeg virkelig det gjør.

Ukens høydepunkt - Julebordet på lørdag. Det var årets første julebord. Det var veldig koselig og ikke minst veldig godt å komme seg ut. Det ble tidlig kveld, men allikevel så gjorde det seg å være litt sosial.

Ukens avgjørelse - Slutte og være lat. Nå orker jeg ikke være lat lenger. Jeg vil trene igjen, blogge igjen, være sosial igjen og ikke minst. Være meg igjen.

Ukens cravings - Mat, mat, mat. All mat har vært godt. Så ingen spesiell cravings. Bare generelt mat!

Ukens irritasjonsmoment - Denne uken er det mye som har irriter meg, men det som har irritert meg mest er det at folk maser. Jeg har gitt bort noen katt unger på nett og enda jeg har skrevet at de er reservert inntil videre. Så har folk mast på meg. De sender ikke bare en melding, men opptil tre. Sånt irriterer meg.

Innkjøp - Hmmm. Nå som sist uke har jeg ikke kjøpt meg noen ting. Penger spares og det er tross alt snart jul. Så da går pengene til andre enn meg selv.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer