Uken som gikk #41

Hverdag


Akkurat nå -
Det er mandag. Å denne mandagen starter jeg med fri. Jeg har noen ærender i dag, men ikke veldig mange andre ting som står på agendaen. Så det blir en rolig start på dagen og forhåpentligvis så blir denne uken her like fin som sist.

Ukens opptur - Jeg har det bra. Jeg er trygg på meg selv og jeg føler meg veldig heldig at jeg er i den situasjonen jeg er i. Så selv om ting kan være skikkelig kjipe, så er jeg stolt og holder hode hevet. Så med andre ord; jeg er en opptur.

Ukens nedtur - Bløtt, glatt, sørpe. You name it. Jeg er en vinter-hater og kommer alltid til å være det. Ingenting er bra med vinteren og nå gleder jeg meg bare til våren. Hele vinteren er en nedtur og jeg orker egentlig ikke tenke på at den akkurat har begynt.

Ukens høydepunkt - På mange måter var sist uke også en helt vanlig uke. Det var ingenting spennende som skjedde, å jeg gjorde liksom ingenting. Det er ikke hver dag det er verken lyst eller ork til å finne på noe. Så ingen høydepunkt.

Ukens avgjørelse - Pass på hva du sier til hvem. Selv om man har gode nyheter og helst vil rope det ut til alle. Så er det ikke alle som har den forståelsen man er ute etter. Se ann folk og tenk nøye på hva du sier til hvem.

Ukens cravings - Taco. Bare sist uke har jeg spist taco to ganger. Taco må være min favoritt rett og jeg blir aldri lei det. Uansett hvor enkelt og kjøpt det er. Så smaker det sinnsykt godt. Taco for life!

Ukens irritasjonsmoment - Folk som ikke tørr å kjøre i snø vær. Jeg forstår man skal kjøre etter forholdene. Men når noen tar seg så sinnsykt god tid som de gjør, og er så redde. Da tror jeg faktisk de bare skal parkere bilen og levere lappen. Man må faktisk kjøre forsvarlig, men også ta hensyn til andre i trafikken.

Innkjøp - Nix, nada, nothing.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer