Uken som gikk #40

Hverdag

Akkurat nå - Det er mandag. Jeg startet på jobb 07:30, og dette innlegget er selvfølgelig forhåndsskrevet. Nyt mandagen din og velkommen til ny uke.

Ukens opptur - Det har ikke vært noe spesiell «opptur» denne uken. Uken har vært som en vanlig uke. Det er ingenting jeg husker spesielt godt fra uken. Men alt i alt. Har jo uken vært bra 👍🏼

Ukens nedtur - Glatt, vått, kaldt. Trenger jeg si noe mer? Det er selvfølgelig godt observert av mange at vi omsider har fått snø. For meg som misliker denne årstiden, er dette en skikkelig nedtur. Jeg gleder meg allerede til vår, planlegging av sommerferie og skogsturer.

Ukens høydepunkt - Jente kvelden på fredag. Var godt og kjenne på at jeg faktisk har et sosialt liv. Selv om vi begge var slitene og la oss ved midnatt. Det var en høyde på uken og jeg gleder meg allerede til neste gang.

Ukens avgjørelse - Vi har tatt en avgjørelse sammen jeg er veldig spent på. Fremtiden vil vise og jeg tror dette blir veldig bra. Sammen er vi sterkere.

Ukens cravings - Sushi. Jeg har sinnsykt lyst på det og har ikke fått spist det på evigheter. Har liksom ikke fått muligheten eller orket å invitere noen jeg vet liker det med ut, også spiser ikke samboeren min det. Så blir dårlig med take away. Så får håpe han jobber en kveld, hvor jeg har fri. Så jeg kan spise det alene.

Ukens irritasjonsmoment - Er det lov å si snøen? Jeg var ikke klar for den, men jeg har null makt for å stoppe den. Det virker som vi får et skikkelig snø år i år. Så det er bare å få bestilt seg vinter sko. Ett år til med joggesko. Det er ikke optimalt.

Innkjøp - I går satt jeg på jobb og tittet på nettet. Da klarte jeg selvfølgelig ENDELIG å bestille meg nye vintersko. Ikke de jeg mest av alt ønsker meg, men forhåpentligvis en ok billig versjon. Jeg har ikke fått de enda. Men krysser fingrene.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer