Uken som gikk #4

Hverdag


Akkurat nå -
Det er nok en gang mandag. Å som vanlig starter en mandag med arbeid. Så jeg har allerede jobbet noen timer og har noen timer igjen. Ny uke, nye muligheter.

Ukens opptur - Det har vært en fin uke for min del. Den har ikke vært for lang og krevende, men egentlig ganske behagelig. Skulle vært flere uker som denne. Men nå kan godt januar ta slutt snart.

Ukens nedtur - At jeg har vært lite aktiv. Gikk en lengre tur med Nemo tidligere i uken, også turen på 6 kilometer på søndag. Thats it. Jeg syntes det er lite, men det er vell bedre enn ingenting.

Ukens høydepunkt - Turen på søndag. Selv om den var skadelig og ekstremt lang. Så var det godt å komme seg ut i frisk luft. Jeg trengte det virkelig og kroppen trengte en skikkelig natur boost.

Ukens avgjørelse - Å holde formen. At jeg kanskje skal røre meg litt mer enn det jeg har gjort til nå. Vet det ikke blir lett, men jeg må.

Ukens cravings - All mat er godt. Det er ingenting som har skilt seg bedre ut enn annet. Jeg spiser det jeg liker og det meste smaker godt uavhengig av hva det er for noe.

Ukens irritasjonsmoment - Det er egentlig veldig mye - som vanlig.
Men det som har irritert meg mest denne uken er hun som kaller seg «Fitness Influenser» på 71-grader nord. Å være så lite glad i fysisk aktivitet og enda ha den tittelen. Det irriterer meg. Aldri hørt verre til sutring og klaging før. Få det bort - NÅ.

Innkjøp - Null, niks og nada. Eller jeg har brukt masse tusen på bilen. Telles det?

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer