Uken som gikk #4

Hverdag


Akkurat nå - Ligger jeg nok og sover. Jeg kjørte mamma ganske tidlig på sykehuset i dag, så forhåpentligvis var jeg såpass tidlig hjemme så jeg kunne sove litt før jeg måtte på jobb. Innlegget er forhåndsskrevet, så jeg går bare ut i fra hva jeg håper akkurat nå.

Ukens opptur - At jeg har følt meg såpass bra. Jeg føler meg veldig bra og jeg føler ting går min vei igjen om dagen. Koser meg og nyter dagene.

Ukens nedtur - All jobbingen. Jeg har hatt dårlig tid til kjæresten, å være hjemme og bloggen. Livet er jo sånn; men allikevel så er det jo veldig kjedelig.

Ukens hendelse - At jeg har skaffet meg ny tatoverings time. Dere har kanskje sett at jeg har litt flekker her og der, så i slutten av Mars blir det mere blekk på kroppen. Jeg gleder meg.

Denne ukens mål - Kommet meg gjennom arbeids uken. Ordne hva vi skal på ett års dagen og kanskje få handlet bursdags gave til pappa. Små mål, men det er noe iallfall.

Mat opplevelse - Jegergryte med potetmos. NAM. Veldig enkelt, ikke laget fra bunnen av. Men det smaker sinnsykt godt.

Innkjøp - Hmmm. Jeg har følt trangen til å kjøp meg noe, men har faktisk ikke gjort det. Litt usikker på om det er noe jeg ønsker meg.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer