Uken som gikk #39

Hverdag

Akkurat nå - Det er omsider mandag igjen og det betyr: ny jobb uke. Så når dere leser dette, så er jeg allerede i full sving på jobb. Klar for ny uke? Neppe. Men allikevel så gjør man det beste ut av det.

Ukens opptur - Vært en av de bedre ukene. Alt har gått bra på jobb, på privaten og generelt med meg. Er en skikkelig god periode nå, så får håpe det holder seg sånn en god periode.

Ukens nedtur - At det har blitt så brå kaldt. Jeg er generelt ingen vinter person, men når det blir så bra kaldt som det liksom har blitt nå. Så er det en liten nedtur, men ulle er på og jeg er klar for norsk vinter.

Ukens høydepunkt - Gode nyheter og en bra uke generelt. Mer enn det ønsker jeg ikke si.

Ukens avgjørelse - Oi, denne var vrien. Men jeg tror faktisk ikke jeg har gjort noen skikkelig avgjørelse denne uken. Jeg har prøvd å leve i nuet og har tenkt til å gjøre det en god periode fremover. Så ingen avgjørelse gjort nå.

Uken cravings - Det er ingenting jeg har hatt sånn veldig lyst på denne uken. Jeg er egentlig veldig mat lei, men allikevel så har jeg klart å få i meg noe. Men når jeg er så matlei som nå. Så er det liksom ingenting som frister. Jeg spiser liksom fordi jeg - må.

Ukens irritasjonsmoment - Negative mennesker. Det finnes alltid noen mennesker der ute som ser negativt på alt. Sånne mennesker er veldig slitsomme. Men ikke bare det at de er slitsomme for alle rundt seg, men når de har så nye negativitet inne i seg. Så forstår man at de ikke har det noe bra med seg selv. Men allikevel så er det veldig irriterende og frustrerende at de sprer så mye negativitet.

Innkjøp - Ingenting. Jeg har prøvd å spare de pengene jeg har og derfor har det ikke blitt noen innkjøp på meg.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer