Uken som gikk #38

Hverdag


Akkurat nå - Nå sitter vi i bilen hjem fra Sverige. Vi måtte en brå tur over grensa, så siden vi begge skal på jobb i kveld måtte vi ta det tidlig. Så nå er vi på vei hjem over.

Ukens opptur - At jeg har fått vært noe aktiv. Jeg har ikke vært helt i form denne uken fordi jeg har mensen, men allikevel har jeg fått trent noen dager. Det er jeg veldig stolt av, men samtidig er det skikkelig kjedelig og være i dårlig form.

Ukens nedtur - Dette forferdelige været. Det er skikkelig høst vær. Jeg vil i skogen. Jeg vil gå turer. Men når det pøser ned og blåser fra alle kanter. Så da er det best og holde seg hjemme.

Ukens høydepunkt - Bestefar ble 88 år. Sprek som en 17 åring og verdens fineste bestefar. Glad han holder seg så godt og evig takknemlig for at jeg har akkurat den bestefaren.

Ukens avgjørelse - Stå for dine egne valg. Står for dine egne meninger og om du mener noe - så må du jammen meg stå for det. Folk som ikke kan stå for egne handlinger, de har jeg ikke noe til overs for. Så jeg står alltid for mine meninger uavhengig om hva andre mener om det. For det er det som har fått meg så langt som det jeg har kommet.

Ukens cravings - Godis, sjokolade og alt med sukker i. Jeg har prøvd å trappe litt ned på sukker inntaket. Men når man kutter ned på noe, får man alltid lyst på det. Så jeg skriker etter sukker, men jeg skal jo ikke ha noe. Må tenke på vekta.

Ukens irritasjonsmoment - Folk, barn, generelt mennesker som øvelseskjører. Rettere sagt de med «L» i bakruta. Det er greit at alle skal lære og alt det der. Men de kan i det minste kjøre i fartsgrensa. Det er en grense for en grunn og at de holder den, burde de jo lære med en eneste gang. Så trykk på gassen. Dere irriterer alle andre i trafikken og sånt blir det ulykker av.

Innkjøp - Nytt undertrøyer av Bjørn Dæhli. Den er på tilbud på xxl og er veldig fornøyd med kjøpet. Tror den kommet godt med i vinter.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Caroline
,
Vil bare kommentere på dette du mener om øvelseskjøring, for disse meningene du har om det er kanskje det som er farlig i trafikken. Det jeg mener med det er rett og slett at man setter ikke en ungdom bak rattet på en bil og sier klampen i bånd, denne ungdommen har knapt kontroll over bilen. Så om man kar dem kjøre i fartsgrensen det er da det blir ulykker, det tar veldig lang tid før man faktisk er klar nok til å kjøre i fartsgrensen. Så jeg vil si det er bra at man ikke lar denne ungdommen med "L" i ruta kjøre så fort. Som bilist så skal man være oppmerksom selv og om man ser på disse øvelseskjørerne som en hindring så er det ikke vanskeligere å kjøre forbi når man har muligheten. Når man kjører bil må man ha tolmodighet, kommer det en elg i veien som ikke vil flytte seg så må man jo ta hensyn til den. Husk jo fortere man kjører, jo flere ulykker kan oppstå.