Uken som gikk #37

Hverdag

Akkurat nå - I dag er det ny uke og jeg begynner uken med: FRI DAG. Haha. Ironisk nok etter at jeg har hatt fri hele helgen. Men i dag skal jeg gjøre ukes handel, trene og rydde litt hjemme. Så en rolig start på uken.

Ukens opptur - At jeg kom meg på gymmen 3 ganger sist uke. Jeg kjørte både cardio og styrke. Veldig varierende trening og jeg følte den var veldig bra. Så en skikkelig god uke og jeg håper jeg klarer å være like flink neste uke.

Ukens nedtur - Bloggingen. Ikke sist uke, men uken før var jeg sinnsykt flink. Den uken som var. Var jeg ikke fult så flink. Jeg følte jeg mistet litt det jeg ønsket og skrive om, men jeg håper fantasien kommer tilbake og at jeg kan skrive masse.

Ukens høydepunkt - Denne uken har det faktisk ikke skjedd noe spesielt. Vært en helt vanlig uke for min del, så ingenting spesielt jeg vil sette fingren på. Men alt i alt så har uken vært bra!

Ukens avgjørelse - Gå ned i vekt. Etter at sykehuset sa at jeg ikke burde veie mer en jeg gjør nå, så har jeg bestemt meg for å gjøre tiltak. Så vi får se hva det blir til. Tiden vil vise.

Ukens cravings - Den siste uken har jeg spist gulrøtter. Å det er sinnsykt undervurdert. Så i dag må jeg på butikken og kjøpe mer. Godt som snaks og sammen med annen mat. Så gulrot er virkelig noe jeg må ha i kjøleskapet fremover.

Ukens irritasjonsmoment - Fortnite. De hadde en oppdatering av ny sesong, men det tok jo flere dager før den kom. Det var sykt irriterende og Epic holdt oss som ventet på det sinnsykt på pinebenken.

Innkjøp - Ny telefon. Planen var egentlig at jeg fysisk skulle kjøpe den på fredag, men siden de ikke hadde fargen jeg ønsket i butikken. Måtte jeg bestille den. Så håper jeg får den i dag.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer