Uken som gikk #36

Hverdag


Akkurat nå -
Det er mandag igjen og denne dagen starter jeg på sykehuset. Jeg er usikker på hva jeg skal her, men har allikevel reist hit. Så mens jeg oppdaterer dere, sitter jeg og venter på min tur.

Ukens opptur - At jeg har følt meg bra. Jeg føler meg bra både fysisk og psykisk. Å det er en stor opptur når det kommer til meg. Jeg har det sinnsykt bra om dagen og det er veldig fint.

Ukens nedtur - At jeg har vært uendelig dårlig på å trene. Jeg tror jeg kun var på sportica 1 gang sist uke. Det er enormt elendig, å en skikkelig nedtur. Skulle virkelig ønske jeg hadde vært flinkere. Men uken gikk så enormt fort og vipps så var det helg.

Ukens høydepunkt - Oi. Den blir vanskelig. Jeg har veldig lyst til å si den lille festen vi hadde på lørdag. Den var veldig hyggelig og jeg satte pris på at Malene kunne komme. Selvom vi ikke var så mange hadde vi som var der det koselig. Hyggelig at vi kan møtes og nyte hverandre sitt selskap.

Ukens avgjørelse - Folk kan faktisk bli mer barnslig enn det de allerede har vist at de kan bli. Det er selvfølgelig synd, men det sier mer om visse mennesker enn om andre. Så avgjørelsen er; ikke synk til dens nivå.

Ukens cravings - Pizza. Å ikke hvilken som helst pizza. Hvit pizza må jo være det beste som finnes og vi kunne sikkert spist det hver eneste dag om det hadde vært opp til oss. Men vi prøver å ha ett variert kosthold, men pizza!! Det slår ingenting.

Ukens irritasjonsmoment - Dere har sikkert lest x antall aviser og statuser på sosiale medier. Fortnite er nede. Etter oppdateringen i går til ny sesong. Så gikk alt i svart. Så etter de siste rundene vi spilte i går. Har vi ikke fått spilt noe mer. Det er bokstaveligtalt svart. Irriterer det meg? Så absolutt!!!!

Innkjøp - Jeg tror faktisk ikke jeg handlet meg noe sist uke. Jeg tror jeg gikk 7 dager utenom å handle noe til meg selv. Jeg kan ikke love at det stemmer, men jeg tror det gjør det.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer