Uken som gikk #36

Hverdag


Akkurat nå -
Dette er ett innlegg som er forhåndsskrevet. Så når dere leser dette sitter jeg på jobb og har enda noen timer igjen.

Ukens opptur - At vi har kommet veldig godt på plass i leiligheten. Vi har fått alt av klær, bestikk og møbler på plass der det skal være. Så nå begynner det endelig å ligne ett hjem.

Ukens begivenhet - Det har vært en veldig stille uke. Vi har ikke gjort noe særlig, blitt invitert på noe særlig. Så vi har kun holdt oss for oss selv, å ordnet det som må ordnes.

Mat opplevelse - Å spise mat på budsjett er ikke veldig givende. Så har blitt dårlig med noe ordentlig godsaker den siste tiden.

Ukens tanke - Hmm. Det må være at jeg er så lei kjerring mas. Kjerringer som strir og ringer til alle døgnets tider. Det gjør meg irritert og får meg selvfølgelig til å tenke en god del. Jeg tenker mye rundt det og jeg tenker mye på det.

Irritasjonsmoment - Det må være det samme som skrevet over her. Går man for lenge og gnager på samme sak. Blir det til slutt ett irritasjonsmoment.

Innkjøp - Har bestilt noen nye bilder på nettet, men de har riktig nok ikke kommet enda. Jeg gleder meg til å få de, og jeg gleder meg veldig til og få dem på veggen. Er litt naken her enda. Men med de bildene jeg har bestilt, tror jeg det vil bli bra.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229