Uken som gikk #35

Hverdag

Akkurat nå - Nå sitter jeg klar og venter på at klokken skal gå. Jeg har en time 13:00 for å gi blod. Dette blir første gangen min og jeg er noe nervøs. Jeg har litt sprøyte skrekk, men jeg vet at når jeg kommer til stykke - så går det alltid bra.

Ukens opptur - Jeg har hatt en skikkelig bra treningsuke. 3 dager på gymmen har vært ett høydepunkt i hverdagen. Å ikke nok med at jeg har kommet meg dit, men det har også vært gøy. Så en ordentlig opptur fra tidligere uker.

Ukens nedtur - Jeg har fått et skikkelig kvise utbrudd. Dette er ikke bare i fjeset, men også på ryggen. Ryggen min har eksplodert og jeg ser ikke ut. Jeg får perioder hvor det er skikkelig ille. Å nå er en sånn periode. Det er en ekstremt nedtur, for det er vondt og jeg klarer ikke la være å pirke på de.

Ukens høydepunkt - Intervju jeg gjorde med lokal avisen tidlig sist uke. Det er riktig nok ikke ett intervju med Vg eller Dagbladet, men for meg er det allikevel ganske stort. Jeg snakker om en ting jeg har opplevd, samt en sak jeg brenner for. Så definitivt et høydepunkt.

Ukens avgjørelse - Jeg har verdens beste jobb. Jeg gleder meg til å reise på jobb. Jeg ser frem til alle timene jeg skal bruke på jobb. Jeg blir løftet på jobb og jeg har noe å se frem til. Så avgjørelsen denne uken er at jeg har det bra i hverdagen!!

Ukens cravings - Kanel boller!!!! På kanelbolle dagen baket jeg noen sinnsykt gode boller. Å jeg har spist så mange boller at jeg ikke har telling. Det er så sinnsykt godt og jeg er glad for at jeg bakte de.

Ukens irritasjonsmoment - Tro det eller ei, men denne uken har jeg vært minimalt irritert. Jeg har faktisk ikke vært så sint som jeg pleier. Men om jeg skal fokusere på en ting som har irritert meg; så må det være at jeg er så sinnsykt treig til og kjøpe meg ny mobil. Jeg trenger ny telefon, men akkurat nå er det et tiltak og kjøpe.

Innkjøp - Kari Traa sokker, bukse og selvfølgelig sesong koppen fra Mummi. Fått handlet litt, men allikevel så har jeg ikke brukt for mye penger den siste tiden.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer