Uken som gikk #34

Hverdag

Akkurat nå - Det er mandag igjen og mandager starter med ny arbeids uke. Jeg har tidlig vakt i dag og var oppe lenge før jeg hadde ønsker om å våkne. Så dere skal ikke se bort ifra at jeg allerede har jobbet noen timer.

Ukens opptur - Skogturen i går. Skole skinte, det var høst i lufta og vi fikk rørt på kroppen. Så en perfekt dag i mine øyne.

Ukens nedtur - At jeg ikke har fått vært nok aktiv. Tror jeg kun hadde 1 trenings dag utenom turen på søndag - i løpet av hele uken. Det er veldig lite og det skuffer meg. Men noen uker er jeg mer lat enn andre.

Ukens høydepunkt - Da lokal avisen ringte meg og ønsker å gjøre en sak på meg. Gleder meg og gruer meg til akkurat det, men allikevel så var det absolutt et høydepunkt. For det var faktisk noe jeg ønsket og «ba» om selv.

Ukens avgjørelse - At selv om dagene ikke går som du håper. At ting kanskje går i mot deg. Så skal man gjøre det beste ut av det og være takknemlig. Vi har det generelt veldig bra og vi burde vise mer takknemlighet enn det vi gjør. Dette er kanskje litt klisje og si men, grip dagen!

Ukens cravings - Chorizo og pasta. Nam nam nam. Dette var en middagsrett jeg ble tipset om av ei venninne og vi har fått dilla. Vi spiser denne retten så fort vi har mulighet. Sinnsykt godt.

Ukens irritasjonsmoment - Veiarbeids og mennesker som kjører under fartsgrensa. Den irriterer meg og de kan faktisk ødlegge dagen min. Jeg viser respekt i trafikken, jeg tilpasser meg og ser andre. Men når det ikke er gjensidig. Så blir jeg rimelig irritert. Det er mange som burde levere førerkortet. Å jeg syntes virkelig de burde bli strengere.

Innkjøp - Banan sjampo og balsamen fra The body shop. Det er vell omtrent det eneste jeg har kjøpt meg. Å jeg er ekstremt spent på hvordan håret mitt blir. Mange skryter veldig av de, så jeg er spent på min personlige mening.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer