Uken som gikk #34

Hverdag

Akkurat nå - Sitter jeg hjemme og skal snart gjøre meg klar til kvelds vakt. Jeg sitter rolig og svetter, så å reise på jobb i denne varmen begynner jeg å bli ganske lei...

Ukens opptur - At alt har gått etter planen. Alt jeg ville skulle skje denne uken har skjedd, å det har virkelig gått smertefritt.

Ukens begivenhet - Min feiring på Lørdag. Koselig kveld med de menneskene jeg liker best. Koste meg veldig og kjente virkelig at jeg trengte en slik kveld.

Ukens nedtur - At lille Nemo måtte til dyrlegen. Var utrolig kjedelig å få den beskjeden om at han har plager bak, men virker som han har en bedre hverdag nå etter at jeg fikk vært hos veterinæren.

Mat opplevelse - Fått syk dilla på pasta salater. Smaker så godt, friskt også metter det akkurat passe. Kanskje jeg burde delen noen oppskrifter?

Ukens tanke - Jeg er konstant stresset. Hverdagene mine er veldig stressende om dagen, å jeg føler det er 100 ting jeg må rekke. Så å være stresser 24/7 kan virkelig være slitsomt.

Irritasjonsmoment - Ekser....

Innkjøp - Denne uken har jeg ikke kjøpt meg noen ting. Jeg prøver og spare litt penger. Å med det unngår jeg og gå i butikker jeg vet jeg blir frista...

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229