Uken som gikk #33

Hverdag


Akkurat nå -
Det er nok en gang Mandag. Jeg starter uken med tidlig vakt. Så når dere leser dette er jeg allerede på jobb. Så det jeg gjør akkurat nå er veldig uvisst.

Ukens opptur - At generelt uken har vært veldig bra. Jeg har kommet meg gjennom uken med godt humør og mot. Jeg trives i hverdagen min og jeg har det egentlig veldig bra.

Ukens nedtur - At jeg har klart å dra på meg en halsbetennelse. Mandelen min på høyreside er sinnsykt hoven og det er veldig vondt da jeg svelger. Men rent fysisk er jeg ikke noe dårlig, men allikevel en skikkelig nedtur å bli syk.

Ukens høydepunkt - Jentekvelden jeg hadde sammen med Malene på fredag. Selv om begge var nokså slitene etter en lang uke. Så hadde vi en veldig koselig kveld. Vi koste oss med god indisk mat og noe rødt i glassene. Godt å bruke fredags kveld sammen med en så god venninne.

Ukens avgjørelse - Smil og vær glad for hver dag som går. Så skal du se hvor mange venner du får. Neida. Eller jo da. Jeg har skjønt at det hjelper faktisk å være glad. Men kommer faktisk ikke så veldig langt med å være sur og bitter.

Ukens cravings - Haha. Guess what. Det blir is denne gangen og. Isteden for å kjøpe godis og sjokolade som helge kos. Har jeg kjøpt is. Nam. Jeg elsker is og jeg tror virkelig det er min favoritt søtsak.

Ukens irritasjonsmoment - Oi. Det er egentlig en del som irriterer meg. Det som irriterer meg mest nå er barn på trenings sentret som egentlig bare løper rundt og leker. De er der uten mål og meninger, mens de bare leker og fjåser. Hvorfor betaler foreldrene for at barna skal bruke et treningssenter som lekeplass?

Innkjøp - Garn? Mamma skal strikke Melk cardigan til meg. Så det er det eneste jeg har brukt penger på sist uke. Gleder meg til og få den. Å gleder meg til og bruke den på jobb i vinter.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer