Uken som gikk #32

Hverdag


Akkurat nå - Guess what!? Innlegget er forhåndsskrevet. Så når dere leser dette er jeg på dagvakt. I dag blir det trolig overtid på denne jenta, før jeg skal møte mamma. I dag er det allerede lille lørdag og uken er godt i gang. Tiden går virkelig fort når man har det bra.

Ukens opptur - Hele uken har egentlig vært en stor opptur. Jeg har det liksom bra fra morgen til kveld om dagen, så jeg føler jeg ikke kan peke ut en ting mer enn noe annet. Selv om jeg hadde full arbeidsuke med helg, så var generelt uken veldig bra. Så oppturen sist uke, var hele uken. Ironisk, men sant.

Ukens nedtur - Den mystiske hunde sykdommen. Den har virkelig gitt meg angst. Jeg er virkelig bekymret for alt og ingenting, å har mine dypeste medfølelser for de som er rammet. Det er helt sykt og ikke minst veldig mystisk at man ikke vet hva det er for noe. Jeg håper de finner ut av det. Jeg personlig tror det er en hunde epidemi. Håper alt som er av spesialister går sammen for å finne en fasit på dette, samt en vaksine.

Ukens høydepunkt - Sist uke skjedde det ikke noe som var ekstra. Jeg føler at dette punktet må man ha noe ekstra. Eller at det har skjedd noe ekstra. Men i mitt liv skjer det ikke så veldig mye ekstra, så jeg lar dette punktet stå tomt. Skjedde minimalt ekstraordinært her hos meg.

Ukens avgjørelse - At jeg er flink. Jeg er flink i livet, jeg er i flink i jobben, jeg er flink i forholdet. Jeg er bokstavelig talt flink i alt jeg er. Jeg har lært meg at jeg må løfte opp meg selv, for det er veldig få andre som gjør det. Jeg må rose meg selv og verdsette meg for det jeg gjør og hva jeg gjør. Så den uken har jeg avgjort at: jeg er flink.

Ukens cravings - Nøtter og ikke hvilken som helst nøtter, men sånne med yoghurt rundt. Altså herlighet. Det er så sinnsykt godt og jeg kan spise til jeg får vondt i magen og nesten gjør i buksen. Men jeg må ha det, uavhengig om det er sunt eller ei.

Ukens irritasjonsmoment - Folk som ikke bruker blinklys. Hater dem, misliker dem, dem burde ikke hatt førerkort og de er en skam for oss andre som faktisk følger trafikkregler. Så om du føler deg trukket så bryr jeg meg ikke om det. Fordi det er irriterende og vær så snill og gjør noe med det.

Innkjøp - Hmm. Jeg kan faktisk ikke huske om jeg kjøpte meg noe sist uke. Jeg tror ikke jeg gjorde det egentlig. Tror det var den uken jeg fikk lønn og egentlig var litt gjerrig med pengene mine. Jeg bestilte meg ny bok, men jeg har jo ikke betalt for den enda.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer