Uken som gikk #31

Hverdag

Akkurat nå - Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter ukens første treningsøkt. I følge klokken min er det seks dager siden sist jeg var på gymmen, så var virkelig på tide. Så en god og rolig økt er gjennomført.

Ukens opptur - Endelig jentekveld. På fredag dro jeg inn til Oslo med vin i posen og godt humør. En etterlengta jentekveld med andre ord. Så en god start på helgen og en fin kveld ble det.

Ukens nedtur - At jeg ikke har trent mer. Altså hvor ble egentlig uken av? Vipps så var det ny uke og jeg måtte planlegge den. Så en skikkelig nedtur at jeg har vært så innmari lat, men det positive i meg sier at det kommer flere uker.

Ukens høydepunkt - Å starte i «ny» jobb. Vært en sinnsykt bra uke og det er virkelig godt å kunne teste kunnskapen litt igjen. Men får brukt den mer daglig på den nye jobben enn på den gamle. Å for dere som kjenner meg så er jeg en lære mer junkie.

Ukens avgjørelse - At jeg faktisk må begynne å nyte livet mer. Jeg har opplevd mye kjipt, men selv om det har skjedd og jeg opplever det som vondt. Må allikevel livet gå videre. Jeg må fokusere på fremtiden og hva den har i vente.

Ukens cravings - Riskaker med peanøttsmør og honning. Ikke spør. Men jeg kunne faktisk levd på det.

Ukens irritasjonsmoment - Å få hjem en kjæreste på lørdag som var så beruset at han ikke klarte å stå på egne ben. Det ikke bare irriterer meg, men jeg kjenner det knyter seg inne i meg. Trenger jeg si mer.

Innkjøp - Jeg har bestilt meg kaffe presse, ny mummikopp, peanøttsmør og joggedress fra Adidas. Planen var å spare, men tilbudene var veldig vanskelig å motstå.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Tobiasbloggerikke,
😢