Uken som gikk #31

Hverdag


Akkurat nå - Det er Mandag kveld og jeg har akkurat fått spist middag. Dagen i dag ble ikke helt som jeg forventet, så derfor publiseres dette innlegget en dag for sent...

Ukens opptur - Vi fikk gode nyheter tidligere i uken, og jeg ser virkelig frem til å dele den med dere.

Ukens begivenhet - Stabburs festen som ei venninne har vært år. Hadde det kjempe morsomt, og koste meg masse med kjente og ukjente.

Ukens nedtur - Å bli trykt lengre ned enn det jeg allerede er, og at jeg faktisk ikke har det så bra med meg selv om dagen. Føler meg som en dritt..

Mat opplevelse - Taco!! Hadde det vært opp til meg, så kunne jeg spist taco hver eneste dag. Men det blir fort litt ensformig. Så en gang i uken burde vell holde. Men jeg bare elsker smaken av det.

Denne ukens mål - Har 300 små ting jeg må ordne, samt at jeg har en lege time på Fredag også skal jeg prøve å holde ut uken. Bare det i seg selv burde være mål nok..

NY!! Ukens følelse - Denne uken vil: nedstemt beskrive meg mest. Jeg har følt meg som en dritt og har blitt utrolig nedstemt av det. Så hva jeg skal gjøre for å komme meg opp igjen nå. Det er jeg veldig usikker på.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229