Uken som gikk #30

Hverdag


Akkurat nå -
I dag er det mandag og vi alle vet hva mandag betyr. Ny uke, nye muligheten og en ny hverdag.

Ukens opptur - Hvis jeg skulle oppsummert hele uken, så har den egentlig vært veldig bra. Jeg har trent bra, kommet tilbake til hverdagen, blitt god i spillet mitt og fått vært noe ute i skogen. Så en generelt fin uke.

Ukens nedtur - Jeg sluttet i en jobb jeg nærmest hadde vært i 2 år usammenhengende. Det som gjorde meg litt trist var at jeg ikke fikk noen avslutning, ingen bemerkelse og ikke noe kort med noen fine ord. Jeg fikk noen klemmer og «lykke til videre». Men det var alt. Andre som har gitt seg der har fått både gave og en liten «takk for innsatsen» samling. Men ikke meg. Det gjorde meg veldig trist, men samtidig så hadde jeg ikke så stor forventninger.

Ukens høydepunkt - At jeg hadde siste dagen i «gamle» jobben. Det var faktisk for men et veldig befriende høydepunkt. Å vite at jeg kunne gå derifra med hode hevet og ingenting på samvittigheten min. Det føltes for meg, veldig godt ut.

Ukens avgjørelse - Du er bedre enn du tror! Når jeg ser personer som nærmer seg 30 år og oppfører seg som 13 åringer. Da blir jeg mindre imponert og egentlig veldig flau på dens vegne. Men det er også da jeg hever hode og vet at jeg har kommet lengre i livet enn dem. Flaut.

Ukens cravings - Mat. Denne uken har jeg generelt hatt veldig lyst på både mat og søtsaker. Alt man kan spise har jeg hatt lyst på. Sikkelig cravings på alt og ingenting. Så ikke rart jeg ser ut som jeg gjøre vet du. Haha.

Ukens irritasjonsmoment - Hmm. Høye diesel priser. 16kr for 1 liter med diesel!!! Det er faktisk helt bak mål. Når jeg var ung husker jeg at 1 liter med bensin kosta 8kr. Det er riktig nok mange år siden, men allikevel. At det har blitt så dyrt som 16kr!! Det kan jeg faktisk ikke forstå! Det er ran og jeg håper at det vil bli billigere.

Innkjøp - Fysisk så har jeg ikke kjøpt meg noe annet enn en ny mummi kopp. Men jeg har gjort 2 nett bestillinger som jeg venter på! Så de telles vell som innkjøp de også.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer