Uken som gikk #3


Akkurat nå -
Når dere leser dette har jeg startet på nok en ny arbeidsuke. Jeg jobber 7 av 7 dager denne uken, så denne uken for meg blir veldig lang. Men jeg har selv valgt det, så håper jeg kommer meg helskinnet gjennom denne uken også.

Ukens opptur -
At jeg har klart å holde meg i skinnet. Selv om denne uken ikke har vært sånn veldig tung fysisk, så har den vært veldig tung psykisk. Jeg har hatt et par nedturer, men kommer meg opp igjen fra de tyngste nedturene. Så oppturene denne uken, må det være at jeg har trodd på meg selv og klart meg bra.

Ukens nedtur -
Å føle tomhet. Jeg har følt meg veldig tom på innsiden. Det har ikke vært så lett for meg, men jeg har kommet meg gjennom det som jeg gjør meg alt annet. Å føle tomhet er ekstremt ensomt. Du føler du ikke har noen andre enn kroppen din, og at du er innesperret i din egen kropp. Alt er svart og følelsesløst. Jeg føler meg litt bedre nå, men allikevel så henger det litt igjen.

Ukens hendelse -
Har ikke hatt noen sånn kjempe stor positiv hendelse denne uken. Uken har gått som den gikk og mere enn det har ikke skjedd. Så vært en ¨normal¨ uke.

Neste ukens mål -
Å komme meg gjennom uken uten psykisk sammenbrudd! Det må vel være et lovende mål. Med så mange timer på jobb foran meg, burde jeg klarer å holde hode kaldt.

Mat opplevelse -
Jeg har ikke spist så veldig bemerkelsesverdig mat denne uken. Spist det vanlige og egentlig kommet meg godt gjennom mat veiene. Det eneste er at jeg har fått veldig sansen for vaniljekesam igjen. Jeg spiste det veldig mye før, men så dabbet det veldig av. Nå elsker jeg det igjen - så spiser meg vel lei på det igjen.

Innkjøp -
Det eneste jeg har fått kjøpt meg uken som var, var en fruktkurv på H&M home. Den er i gull og jeg er så utrolig fornøyd med den. Den har fått plass på kjøkkenet nå og fått to epler i seg. Er bare jeg som spiser frukt her, så den blir nok ikke full med det første.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer