Uken som gikk #29

Hverdag


Akkurat nå -
I dag er det mandag. Jeg er hjemme og jeg starter uken med en fri dag. Ferien er offisielt ferdig. Kjenner det var godt med en fri dag før det er jobb igjen i morgen.

Ukens opptur - Syden turen vår. Vi hadde en rolig og avslappende tur til Rhodos. Vi koste oss med god mat, godt drikke og mye bading. Vi stresset ikke og nøt bare vårt eget selskap. En fin første syden ferie sammen.

Ukens nedtur - At flyet var forsinket. Det var både forsinket på vei til Rhodos og på vei tilbake. Det er kun snakk om 1 time, men allikevel så er det kjedelig når ting ikke er i rute.

Ukens høydepunkt - Båt turen til Lindos. Det var en veldig rolig og fin båt tur. Det beste med turen var at vi stoppe 2 steder med mørkeblått hav og badet i dag. Det var nydelig. Med fjell på hver side deilig hav vann. Virkelig en opptur med selve turen.

Ukens avgjørelse - Jeg er maks uheldig. Flaks er ikke noe jeg har fått tildelt i livet. Bikinien sprakk og papegøye bet meg i fingeren. Dette skjedde på under 24 timer, så jeg er offisielt uheldig.

Ukens cravings - Gyros, Gyros, Gyros. Altså jeg får ikke sagt det for mange ganger. Dette er noe av det beste jeg har spist. Jeg vet ikke hva som gjør denne retten så spesiell, men altså det er jo sinnsykt godt. Så nå må finne en Gresk restaurant her i nærheten så vi kan kjøpe det her hjemme og.

Ukens irritasjonsmoment - Ving. Reiseselskapet vi dro med. Det er flere ting med dem så irriterer meg nå. Så jeg kjenner de fortjener et egen innlegg. Men måten de svarer kunder på og hva de «selger». Så er det flere enn en ting jeg er irritert over.

Innkjøp - Kjøpte meg ikke så mye nede i Rhodos. Men et nytt antrekk på Zara ble det og noe smått fra Sephora. Ingen stor shopping med andre ord.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer