Uken som gikk #28

Hverdag

Akkurat nå - Nettopp kommet fra første turen på stranden her i Hellas og er klar for dusjen. Stranden i dag har vært fantastisk og gleder meg til flere dager som denne. Nå venter dusjen og litt avslapning før vi reiser til byen Rhodos.

Ukens opptur - Turen til Geiranger. Jeg elsker landet mitt og jeg elsker naturen. Å sove en natt ved Geiranger fjorden var virkelig en drøm som gikk i oppfyllelse.

Ukens nedtur - At vi ikke fikk gjennomført Romsdalseggen. Jeg hadde drømt om den turen i flere måneder og når vi endelig skulle gå den. Ble det storm og et katastrofe vær. Trist, men sånn ble det denne gangen.

Ukens høydepunkt - Forlovelsen! Jeg hadde aldri gjetta det skulle skje nå. Så definitivt høydepunktet i år. Tror ingenting kan toppe det her. For en mann!

Ukens avgjørelse - Se mer positivt på ting. Selv om været ikke gikk vår retning sist uke. Så holdt vi humøret oppe og så positivt på det. Man må gjøre det beste ut av ting og ikke la ting trekke ned humøret ditt. Det er tross alt bare ting.

Ukens cravings - Sist uke spiste vi mye tur mat og koste oss med det. Men det jeg hadde mest lyst på, må ha vært Gyros. Mest fordi jeg visste jeg skulle til Hellas kommende uke.

Ukens irritasjonsmoment - Været. Vi hadde gledet oss så sinnsykt til vår sommer ferie i villmarken, men så ble den ikke helt som vi ville med tanken på været. Vi hadde kun regn utenom 2 dager. Å jeg hater regnvær. Takk Gud for at jeg ikke bor i Bergen.

Innkjøp - Ny bok. Det var faktisk det eneste jeg kjøpte meg sist uke som jeg er fornøyd med. Det er ikke boken jeg leser nå, men en bok som ligger i haugen med bøker jeg skal lese fort gående.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer